Tervetuloa Laser24.fi kaiverrusverkkokauppaan

Valikoima

Järjestyksenvalvojan merkki 80x50mm

11,00  sis. alv 24%

Järjestyksenvalvoja rintamerkki.

Tunnistenumero (ei pakollinen)

Valitse väri * 

Valitse kiinnitys * 

Kuvaus

Järjestyksenvalvojan rintamerkki klipsi,neula tai magneetti kiinnityksellä.

Materiaali: Kaiverrusmuovi
Merkinnän koko: 10 – 8mm
Leveys: 80mm
Korkeus : 50mm
Paksuus : 1,6mm
Valmistaja :Laser24.fi
Valmistusmaa: Suomi

 

Sisäasiainministeriön asetusjärjestyksenvalvojan tunnuksista

2 §
Tunnistelaatta

Tunnistelaatan pohjavärin on oltava keltainen ja teksti on merkittävä mustalla tai tummansinisellä värillä. Tunnistelaatan vasempaan alakulmaan voidaan merkitä järjestyksenvalvojan tunnistenumero.

Tunnistelaatan pohjaväri ja tekstin väri voivat poiketa edellä 1 momentissa säädetystä, jos järjestyksenvalvoja käyttää tehtävässään tilaisuuden järjestäjän tai liikkeenharjoittajan määrittelemää työasua ja laatan pohjaväri sekä teksti erottuvat selvästi asun väristä. Tällöin kaikkien samalla toimialueella toimivien järjestyksenvalvojien käyttämien tunnistelaattojen pohjavärien ja tekstin värien tulee olla samanlaisia.

Edellä 1 §:n 2 momentissa säädetty järjestyksenvalvojan asemaa osoittavan tunnuksen sanapari on merkittävä tunnistelaattaan siten, että isompi teksti muodostuu vähintään 8 millimetrin korkuisista ja pienempi teksti vähintään 6 millimetrin korkuisista selvästi erottuvista kirjaimista. Jos tunnistelaattaan merkitään järjestyksenvalvojan asemaa osoittava englanninkielinen sana tai järjestyksenvalvojan tunnistenumero kyseiset kirjaimet ja numerot eivät saa olla tunnistelaatan järjestyksenvalvojan asemaa osoittavassa sanaparissa käytettyjä pienempiä kirjaimia korkeampia.

Järjestyksenvalvojan on pidettävä tunnistelaattaa asunsa rintamuksen vasemmalla puolella. Tunnistelaatan materiaalissa ja kiinnityksessä on otettava huomioon järjestyksenvalvojan työturvallisuuteen vaikuttavat tekijät.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)