Tervetuloa Laser24.fi kaiverrusverkkokauppaan

Valikoima

Lasinalunen omalla tekstillä 4kpl

20,00  sis. alv 24%

Puiset lasinaluset haluamallasi kaiverruksella.

Tuo ripaus luonnonkauneutta ja suomalaista käsityöperinnettä kattaukseesi näillä ainutlaatuisilla puisilla lasinalusilla. Valmistettu huolella valikoidusta, kestävästä suomalaisesta koivuvanerista, nämä lasinaluset eivät ainoastaan suojaa pöytäpintojasi, vaan lisäävät myös pöytäsi estetiikkaa.

Suunnitele tekstit helppokäyttöisellä suunnitelu ohjelmalla, kaiverrukseksi mahtuu esim (esim. nimi + päivämäärä).

Tekstit kaiverretaan laserkaiverruksella. Mikäli haluat lasinalusen omalla mallilla ja isomman määrän  ota yhteyttä

 

Ominaisuudet ja Hyödyt:

  • Aito Suomalainen Käsityö: Jokainen lasinalunen on valmistettu suomessa, mikä takaa niiden korkean laadun ja uniikin luonteen.
  • Kestävä ja Pitkäikäinen: Käyttämämme koivuvaneri on valittu sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden perusteella. Nämä lasinaluset kestävät arjen käyttöä vuosia.
  • Monikäyttöinen Design: Tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen ja kaikenlaisiin juhliin. Olipa kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlavampi tilaisuus, nämä lasinaluset sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.
  • Helppo Huoltaa: Puiset lasinaluset ovat helppoja puhdistaa ja niiden hoito on vaivatonta, jotta ne säilyttävät kauniin ulkonäkönsä pitkään.
  • Ympäristöystävällinen Valinta: Valitsemalla puiset lasinaluset tuet kestäviä elämäntapoja ja vähennät muovijätteen määrää.

Käytä näitä lasinalusia osana jokapäiväistä elämääsi tai anna ne lahjaksi ystävälle, joka arvostaa suomalaista käsityötä ja kestävää designia. Ne eivät ainoastaan tuo toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja lämpöä kotiisi.

Suunnittelu

Varastossa

Kuvaus

Puinen lasinalunen

Laadukkaat koivuvanerista valmistetut lasinaluset on hyvä lahjaidea, esimerkiksi tupaantulijaisiin sekä uuteen kotiin. Suomalaista käsityötä.

Sisältää: 4 kpl koivuvanerisia lasinalusia
Materiaali:
3mm koivuvaneri
Lasinalusen koko: 85mm
Kaiverrusala:
40x20mm
Valmistaja: Laser24/ JK DESING

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 0,32 × 0,32 × 0,5 cm (senttimetri)