Tervetuloa Laser24.fi kaiverrusverkkokauppaan

Kaiverrettu puukyltti

Puukyltit kaiverrettuna omalla tekstillä

Puukylttejä voidaan käyttää esimerkiksi sisustamiseen ja tunnelman luomiseen. Suunnittelutyökalullamme voit luoda persoonallisia omalla tekstilläsi varustettuja puukylttejä. Käyttämällä erilaisia fontteja voit suunnitella eri ympäristöihin ja tiloihin sopivia puukylttejä.

Valmistus ja materiaali:

Puukylttimme valmistetaan suomalaisesta koivuvanerista. Materiaalin paksuus on 3 mm ja se on käsittelemätöntä, joten kyltit on tarkoitettu ainoastaan sisätiloihin. Tekstit kaiverretaan kylttiin laserilla, laserkaiverrus on kauniin ruskea. Puiset kyltit voidaan valmistaa vakiomitoilla tai omilla mitoillasi. Puukyltit voidaan kiinnittää ruuveilla tai teipillä, ripustaa seinälle tai kiinnittää pöytätelineeseen.

Käyttökohteet:

Puukylttejä käyttömahdollisuudet ovat moninaiset. Tilaa kyltti lahjaksi tupareihin tai synttäreille, sisusta asuntoasi tai työpaikkaasi, käytä kylttiä ohjeistuksessa.

Ovikyltit ja sisustuskyltit

kylpyhuoneen, makuuhuoneen tai saunan oveen Tervetulotoivotuksella varustettu kyltti tai mietelausekyltti luovat kodikkaan ja kutsuvan tunnelman. Kyltit lemmikeille – esim. lemmikin ruoka- tai makuupaikalle. Puukyltit sisustuselementteinä, esim. ravintolassa, vastaanotossa tai sisäänkäynnissä luovat kutsuvan, iloisen ja luonnonläheisen vaikutelman.

Näytetään kaikki 7 tulosta