Tervetuloa Laser24.fi kaiverrusverkkokauppaan

Valikoima

Keraaminen veitsen teroitin

12,00  sis. alv 24%

 Täydellinen työkalusi terien huoltoon!

Etsitkö luotettavaa ratkaisua veitsiesi ja muiden terävälineiden nopeaan ja tehokkaaseen teroitukseen? Meidän V-muotoinen teroitinsettimme tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan sekä karkeaan että hienoon teroitukseen. Setti sisältää kaksi teroitinta: yhden karbidista valmistetun karkeaan teroitukseen ja toisen keraamisen teroittimen hienoon viimeistelyyn.

Ominaisuudet:

  • Ergonominen muotoilu: V-muotoinen teroitin mahdollistaa terien nopean ja helpon teroituksen. Muovikotelo, jossa rakenteelliset kädensijat ja kumiosat, takaa tukevan ja mukavan otteen jokaisella käyttökerralla.
  • Kompakti ja kannettava: Teroittimen pienet mitat (n. 7,5 x 6 x 2,5 cm) ja kevyt paino (noin 60 g) tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin. Kiinnityslenkki ja kuulaketju mahdollistavat helpon säilytyksen ja kuljetuksen.
  • Monipuolinen käyttö: Täydellinen valinta niin kotikokeille, retkeilijöille kuin ammattikokeillekin, jotka arvostavat terävää leikkuujälkeä.

Tämän teroitinsetin avulla pidät terävälineesi aina valmiina toimintaan. Älä anna tylsien terien hidastaa sinua – hanki V-muotoinen teroitinsetti tänään ja koe terävä ero!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 46105__E_4_taka Osasto:

Kuvaus

Keraaminen teroitin hienoon teroitukseen
Muovikotelo, jossa on rakenteelliset kädensijat ja kumiosat
Kiinnityslenkki kuulaketjulla Mitat: n. 7,5 x 6 x 2,5 cm

Lisätiedot

Paino 0,60 kg (kilogramma)
Mitat 7,5 × 6 × 2,5 cm (senttimetri)