Tervetuloa Laser24.fi kaiverrusverkkokauppaan

Valikoima

Kiinteistökilpi 150x250mm, kolmelle kirjaimelle tai numerolle

30,50  sis. alv 24%

Materiaali : 1,6 tai 3mm säänkestävä kaiverrusmuovi
Taustan väri: valkoinen
Merkinnän väri: musta
Tekstityyppi:  DIN 1451 Std

Kilven koko:
Leveys :250mm
Korkeus :150
Paksuus : 1,6mm tai 3mm

Merkinnän korkeus: 100mm
Paino: 0.3000
Valmistaja: Suomen Merkintäkeskus Oy
Valmistusmaa: Suomi

Kyltin teksti

Tuotetunnus (SKU): 11-H025-1-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiinteistön tai rakennuksen numerokilpi. Kuntaliitto suosittelee tämän kokoista kilpeä käytettäväksi taajama-alueilla sekä taajamien ulkopuolella, mikäli alueen päätien ajonopeus on enintään 60 km/h.Kyltti soveltuu myös porrashuoneiden merkintään tai sisätiloissa kerrosmerkintään.Suositeltu maksimimerkkimäärä leveysvalinnan yhteydessä. Suositellulla maksimimerkkimäärällä tekstin korkeus 100 mm.
Omistajan velvollisuus:
Rakennuksen omistajan tulee asettaa kadulta, muulta liikenneväylältä ja tontin sisäiseltä liikennealueelta näkyvään paikkaan rakennuksen ja porrashuoneen tunnusta ilmaiseva numero tai kirjain. Rakennuksen osoitenumerosta päättää kunta. Osoitenumeron tekstityypistä ja kilven koosta päättää kunta tai kunnan rakennusvalvontaviranomainen.
Rakennuksen osoitenumero tulee valaista, jos kunnassa niin on säädetty.
Numeron sijainti:
Katuun rajoittuvan tai sen välittömään läheisyydessä olevan rakennuksen osoitenumero sijoitetaan seinään kadulle johtavan portin tai muun sisäänkäynnin kohdalle. Milloin rakennus ei ole kadun välittömässä läheisyydessä, osoitenumero sijoitetaan näkyvään paikkaan kiinteistölle johtavan ajoväylän alkupäähän noin 2,1 metrin korkeudelle maasta, tarvittaessa erillisen pylvääseen. Jos rakennuksessa on useampia porrashuoneita, ne merkitään isoin kirjaimin. Jos sama osoite on jaettu, pienet kirjainosat esim. 2a ja 2b tulevat välittömästi numeroiden viereen.
Kulmatontilla molemmat osoitenumerot asetetaan näkyviin kadun suuntaisesti, silloin kun rakennus on selvästi nähtävissä molemmilta osoitekaduilta.

Suomen Kuntaliitto (2006): Kunnan osoitejärjestelmä, ohjeet ja suositus

Lisätiedot

Paino0,1 kg (kilogramma)
Mitat25 × 15 × 1,6 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...